fredag den 20. august 2010

Ida Maries legehus og gynge/rutchestativ














Inden sommeren går på hæld, vil jeg da lige vise billeder af min datters legehus. Min far har bygget det hjemme hos sig selv, således det kunne deles og så blev det transporteret ned i vores have på en trailer.
Ida Marie blev meget glad for gaven fra "Besse!"
Jeg har så malet det og forsøgt at indrette det efter inspiration her fra blogland og ikke mindst retrovilla.dk. Det er blevet rigtig hyggeligt! Ida Marie synes det er rigtig hyggeligt at tage sand med ind i huset, for der skal jo laves mad...
Det gode ved huset er, at det er så stort og voksne kan stå oprejste derinde. Det vil sige at Ida Marie kan bruge huset i mange år og hun kan finde på mange sjove projekter derude.. med tiden skal der også indlægges strøm - der er trukket ledninger ;)
I starten af vores sommerferie, holdte vi house warming på legehuset - mindre kunne jo ikke gøre det!

Ida Marie blir snart 2 år og så skal hun selvfølgelig have en gave fra sin søde far og mor. Erik har bygget et gyngestativ/rutchebane/sandkasse til hende. Det er bygget i Rubinitræ. Det skal lige have en olie i farven "pine" og så er den lige i vinkel ;) Jeg synes det er helt fantastisk at Erik bare lige kan bygge sådan noget.. Han tegner, måler regner ud, henter træ og skruer og går i gang.. Vupti, et par dage senere kan Ida Marie bare gynge og rutche så meget hun vil :)

Jaa, undskyld for seriøs billedspam!

8 kommentarer:

  1. Sådan et vil jeg også ha' - til mig selv!!

    God weekend!

    SvarSlet
  2. Hvor er det bare blevet super flot - jeg vil også gerne have et til mig selv... det er jo næsten et lille kolonihave hus - det er dejligt at have sådan en handy-man som bare lige selv kan lave det hele... så hatten af for at han kan...
    knus

    SvarSlet
  3. Tak, skal I have!
    Vi synes også, at Ida Marie er meget heldig!

    SvarSlet
  4. Hej Sarah.
    Sikket et lækkert legehus Ida Marie har fået sig! Vi har også fået legehus i år, så min datter Astrid nyder at byde på "kaffe og kage" ;0)
    Tak for hilsen på min fru hygge blog!... Jeg har meldt mig som fast læser på din blog, og glæder mig til at følge dig!
    Kh. Mette

    SvarSlet
  5. Jeg har aldrig set så fint et legehus. Hvor er hun bare den heldigste lille pige. Det er lige præcis billeder som disse der gør at jeg gerne vil have en have.

    SvarSlet
  6. Super flot droemme hus! Hvor er Ida heldig :-)
    Tak for din besoeg :-)

    SvarSlet